Ouderraad en ouderhulp

Ouderraad en -
ouderhulp

Onze ouderraad bestaat uit betrokken ouders die een belangrijke rol spelen bij het organiseren van diverse schoolactiviteiten.

Op onze school zijn we trots op onze ouderraad. In samenwerking met school organiseert de ouderraad diverse feesten en activiteiten. De hoogte van de ouderbijdrage, die mede deze activiteiten financiert, wordt jaarlijks vastgesteld met instemming van de MR. 

De ouderraad heeft als doel om ouderparticipatie te stimuleren en dient als brug tussen ouders/verzorgers en de school. De ouderraad organiseert en ondersteunt ook een breed scala aan activiteiten, zoals thema-avonden, iftars tijdens de Ramadan, kinderfeesten, schoolreizen, sportdagen, excursies, groep 8 afscheidsopvoeringen, deelname aan sporttoernooien, creatieve activiteiten, groep 8 kamp en meer. 

Dit soort activiteiten bevordert een goede sfeer en samenwerking binnen de schoolgemeenschap. De ouderraad houdt ook acties ten bate van de school of goede doelen. Om deze taken te kunnen uitvoeren, komt de ouderraad met regelmaat bijeen. Ouders kunnen tips, vragen of hulp bieden via e-mail, voor zaken die specifiek de ouderraad betreffen.

Hoe kunt u daarnaast helpen?

Sommige ouders willen gericht ondersteuning bieden. Ouders kunnen daarbij denken aan lezen in de rol van leesouder oif het ondersteunen met de schoolbibiliotheek, klusjes uitvoeren voor de school en surveilleren en opvangen van de kinderen tussen de middag. Alle hulp is welkom!

De ouderraad bestaat uit:

Naoual Benali
MEVROUW
Ikram Akalei
MEVROUW
Zakia Yajou
MEVROUW
Oumaima El Farissi
MEVROUW